Görüş Bildir

Hainler onları parlatıyorlar!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu “İYİ Parti bir projedir ve hainler bunları parlatmaya çalışıyor”

Hainler onları parlatıyorlar!

AK Parti Diyarbakır İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Merkez Kayapınar ilçesindeki Cegerxwin Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, İYİ Parti’nin proje olduğunu belirterek, “Geçmişte kaset kumpası ile Kılıçdaroğlu’nu proje olarak sahneye sundular ama Kılıçdaroğlu görevini yerine getiremedi. Çünkü kapasitesi buna müsait değil. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu millete karşı rolünü oynayacak kapasitesi yoktu. Arkasındaki güçler de baktı ki bununla bu işi yapamazlar şimdi yeni bir proje var şu anda. İYİ Parti, Meral Akşener. Nereden geldi bu kadın? 28 Şubat’ta direnememiş, çekmiş gitmiş. Vesayet odaklarına yenik düşmüş, sonra MHP’de siyaset yapmış, Meclis Başkan Vekilliği yapmış. Öyle bir cilalayıp parlatıyorlar ki sanki Türkiye yeni bir şey bulmuş. Sanki Türkiye’yi kurtaracak bir kadın. Sanki Türk siyaset sahnesine yeni girmiş. MHP’nin, İYİ Parti’deki siyasetçilerle ve genel başkanıyla birlikte en son seçimde bunlar varken aldığı oy oranı yüzde 13. Bunlar yeni falan değil. Bunlar eskimiş. Bir projedir bu ve bu projeyi destekleyen içerideki hainler de bunları parlatmaya çalışıyor. Kimse bu oyuna gelmesin. Bu projelerin hiçbiri tutmayacak. Yeter ki bu millet bizimle olsun” dedi.

“Büyük başarı elde edeceğiz”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ise 2019 yerel seçimleri yaklaşırken bütün teşkilatların bir ruh coşkusu içerisinde sahada olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Diyarbakır çok önemli bir yer ve 2019’da inşallah hem yerel belediyecilik hem genel seçimlerde Diyarbakır’a yakışacak şekilde çok büyük bir başarıyı elde edeceğiz. Bu danışma meclisleri 2019’a doğru giderken kendimizi aynada izlediğimiz, dertleştiğimiz, eksiklerimizi görmeye imkan bulduğumuz toplantılarımızdır. Bunları daha fazla yaygınlaştıracağız. En ücra yerde bile bu çalışmaları toplantıları daha sıkı ve daha güçlü hale getireceğiz. Bütün birimleri harekete geçirmemiz lazım. Çünkü Diyarbakır’ın bize ihtiyacı var. PKK terör örgütünün oluşturmuş olduğu tahribatı AK Parti hükümeti giderdi. Uyumlu bir şekilde halkın derdine deva olmamız lazım. Halka gideceğiz ki halk da bize koşup gelsin.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi