Görüş Bildir

Kılıçdaroğlu açık açık tehdit etti: Pazartesi’nden sonra…

Daha önce ‘Kan akmadan olmaz’ diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’da yaptığı konuşmada yine tehditler savurdu. Kılıçdaroğlu "Pazartesiden itibaren televizyonu izleyin Meclis'teki mücadelemizi göreceksiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu açık açık tehdit etti: Pazartesi’nden sonra…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 450 milyon lira tutarındaki yatırımlarının toplu açılış ve bazı tesislerinin temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Kılıçdaroğlu yine tehditler savurdu. Daha önceki açıklamalarında ‘Başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu yine skandal açıklamalarda bulundu. Sandık ve parlamento iradesine saygıdan bahsettiği halde kaba kuvvetten bahseden Kılıçdaroğlu ‘Bu anayasa değişikliği parlamento geleneğine ihanettir. Pazartesiden itibaren parlamentoyu izleyin” ifadelerini kullandı.

TERÖRE DAİR SÖYLEMİ

Kılıçdaroğlu, hükümeti suçlayarak, Türkiye'nin 15 yılda terör batağı içine sokulduğunu öne sürdü. Kılıçdaroğlu şöyle dedi; "Eskiden bir PKK terörü vardı, şimdi FETÖ terörü çıktı. Şimdi IŞİD terörü çıktı, şimdi El Nusra terörü çıktı. Kim Türkiye'yi bu terör bataklığının içine soktu? Bunu her vatandaşımın kendi vicdanına sorması lazım. Geçen grup toplantında dedim ki, Türkiye teröre teslim edildi. Bana cevap veriyorlar, ne demek Türkiye teslim edildi diye. Nasıl bunu söylersiniz diye. Bir daha söylüyorum. Mısır'daki sağır sultan da duysun, Saray'daki Sultan kendisini kral addeden de duysun. Türkiye 15 yılda teröre teslim edildi." 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi