Kılıçdaroğlu: Umudumuz gençler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Gençlerin olduğu yerde umut vardır, gelecek vardır. Gençliği o açıdan çok önemsiyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu: Umudumuz gençler

Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanlığı ziyaretinin ardından CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı.

Açılışı yapılacak binaya yürüyerek giden Kılıçdaroğlu, karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, umutlarının gençler olduğunu, ülkenin geleceği için gençliğe önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Konya'dan 1 milletvekili çıkardıklarını ve bu kenti önemsediklerini belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''Konya, tarım, sanayi ve üniversite kenti ancak gençlerimizin sayısı yetersiz. Onlara, toplanabilecekleri böyle bir olanak sağladık. Onlardan bir şey bekliyoruz. Aydınlık Türkiye'yi korumak üzere çalışacaksınız. Mücadele edeceksiniz. Gençlerin olduğu yerde umut vardır, gelecek vardır. Gençliği o açıdan çok önemsiyorum. Sizin önünüze bir engel çıkarsa benim haberim olsun. Siz bu ülkenin umudusunuz, geleceğisiniz. Atatürk ülkeyi sadece bir gruba emanet etmiştir; gençlere... Başka hiçbir kuruma emanet etmedi. Ülkenin geleceği sizsiniz. Mustafa Kemal'in emanet ettiği Türkiye'nin sahipleri de sizlersiniz. Vatandaş 'çocuğuma iş bul' diye iktidara gitmiyor, bize geliyor. Oradan umudunu kesmiş durumda. O halde biz umut olacaksak, alanımızı, konularımızı ve çözümlerimizi bileceğiz ve halka anlatacağız. Umut mu? Benim de umudum sizde. Gelecek sizde.''

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI KESTİ

Daha sonra, CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından Kılıçdaroğlu'nun doğum günü dolayısıyla hazırlanan yaş günü pastası getirildi.

Kılıçdaroğlu, üzerindeki mumları söndürdüğü pastayı keserek, kendisine bu sürprizi hazırlayanlara teşekkür etti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz