Görüş Bildir

Melih Gökçek'ten bomba ddia: CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekilleri var

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında CHP’nin içinde FETÖ’cü milletvekillerin olduğunu söyledi.

Melih Gökçek'ten bomba ddia: CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekilleri var

CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programına canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

CHP'NİN İÇİNDE FETÖ'CÜ MİLLETVEKİLLERİ VAR

Gökçek 'CHP içinde FETÖ ile münasebeti olan ve özellikle 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'cülerle olayları yakınen götüren ciddi bir mebus kitlesi var' dedi.

Melih Gökçek 'Ben bir televizyon programına çıktım CHP ve FETÖ ilişkileri diye anlattım... 'Beni mahkemeye verin' dedim veremediler niye ki...  Verebilirler mi? CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekili olduğunu söyleyen, FETÖ'cü olmayan CHP'li milletvekilleri var' şeklinde konuştu.

'CHP, FETÖ ilişkileri' adlı bir kitap hazırlattığını söyleyen Melih Gökçek bu kitap çok yakında piyasada olacak dedi.

CEZAEVİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞACAKLAR

FETÖ'cülerin yeni bir planı olduğunu söyleyen Melih Gökçek "FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçluları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

'Kariyerinizin bundan sonraki aşamasında kendinizi nerede görüyorsunuz? sorusuna da cevap veren Melih Gökçek 'Ben belediye başkanı olarak yapmış olduğum hizmetlerden keyif alıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, önümüzdeki dönem için söylüyorum devlet başkanım eğer uygun görürse belediye başkanlığına devam etmek istiyorum' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi