Meral Akşener: Bu devran döner

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Aksaray'da yaptığı konuşmada, ''Barzani'nin bir yıl evvel Ankara'da bayrağını asanlar milli; Meral Akşener gayri milli mi? Hadi oradan edepsiz. Bu devran döner. Sonra Sayın Erdoğan'a da güvenenleri uyarayım" dedi.

Meral Akşener: Bu devran döner

İYİ Parti Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, partisinin Aksaray'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka seslendi. Son dönemlerde programlarının engellenmeye çalışıldığını belirten Akşener, Aksaray'daki bir polis müdürüne de tepki gösterdi. Akşener, şöyle konuştu:

''Son zamanlarda özellikle benim programlarına yönelik, devlet bürokrasisinden son derece çirkin hadiselerle karşı karşıyayız. 24'ünde gereğini yapacaksınız. Öncelikle şunu söyleyeyim; Aksaray Valisi'ni buradan uyarıyorum, bir polis müdürü Meral Akşener'i HDP ile yan yana koyamaz. Böyle bir terbiyesizliğe izin veremem. Ben bu ülkenin eski İçişleri Bakanıyım. Bu hadsiz müdürü hiç unutmayacağım. Bu bayrağın içinde, bu kırmızının içinde benim şehit amcamın kanı var. Dolayısıyla dün hendekler kazılırken, o polis müdürü kalkıp da bugün iktidarda bulananlara diyebilmiş mi ki, 'Bu hendeklerin kazılması yanlıştır. Bunu yapmayın. Bu kanunsuz talimat demiş mi?' Kafasını çevirmiştir. O hendekler açılırken Sayın Erdoğan, 'Sadece buna ben talimat verdim; valiler kafasını çevirecek, PKK'ya herhangi bir operasyon yapmayacaklar' diye televizyondan söylemedi mi? Sonra ne oldu? Hendekler kapatıldı, kınalı kuzular şehit oldu. Bu fare yürekli adamı hiç unutmayacağım."

Kaynak: Diyarbakır Söz