Görüş Bildir

MHP İstanbul milletvekili aday adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili aday adaylarını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir törenle tanıttı. Törene TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul ilçe başkanları ve bir çok partili katıldı.

MHP İstanbul milletvekili aday adaylarını tanıttı
Programın konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 300'ü aşkın milletvekili aday adayını 88'e indireceklerini belirtti.
Karataş, “Adalet ve Kalkınma Partisi, İslam'ı referans kılarak riyakarlık ve münafıklık yapmıştır, ortaya çıkmıştır. Mensupları da riyakarlığı uzatmaktadırlar. Biz burada Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren seçmenlerimize sesleniyoruz; gelin sizi dinen istismar edenlere cevap verelim sandıkta. Gelin sizi cumhuriyet değerleriyle, Atatürk'le istismar edenlere sandıkta cevap verelim. Bunlara cevap verilecek tek adres Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Saf ve temiz insanlarımızı, dini değerleriyle, cumhuriyet ve Atatürk değerleriyle kandırmışlar oylarını almışlar. Artık Türkiye'de ki bütün memleket severlerin uyanması gerekir. Gidilen istikamet doğru değildir. Türkiye yön değiştirmiştir, yörünge değiştirmiştir. Onun için bu yörüngeyi merkeze oturtalım" diye konuştu.
Aday adaylarının sahneye çıkarak partilileri selamlamasının ardından sahnede sadece kadın aday adayları kalarak partilileri selamladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi