Görüş Bildir

MHP yenişehir ilçe binasını açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Demir, AK Parti ve MHP arasında 2019 seçimine ilişkin, “Milli ittifak konusu Türkiye’de şuan önemli bir yer tutuyor” dedi.

MHP yenişehir ilçe binasını açtı

Yenişehir ilçesinde MHP İlçe Başkanlığının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törene MHP İl Başkanı Ahmet Demir, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Hıyasettin Şehir ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Demir, parti binasının açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

MİLLİ İTİTFAK

Afrin operasyonuna da değinen Demir, “Hassas bir dönemden geçiyoruz. Devam eden Afrin operasyonu nedeniyle başta şehitlerimize rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Eminim ki oradaki mücadele milletimizin nezdinde heyecanla takip ediliyor. Bizler gönüllü bir şekilde Afrin’de bize düşecek görevleri heyecanla bekliyoruz. Allah milletimize güç versin” dedi.

2019 seçimine ilişkin görüşlerini paylaşan Demir, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Milli ittifak konusu Türkiye’de şuan önemli bir yer tutuyor. Genel başkanımızın bu konudaki hassasiyeti bellidir. Milletin birlik ve beraberliği, milletin bekası için başlatılan bu birlikteliğin adı ne olursa olsun sonuçta hayırlı bir noktada sonuçlanacaktır. Bununla birlikte bölgenin durumunu bilmeyen, beklentilerinden haberi olmayan ve çok farklı düşünen sözde yorumcu diye haberlerde çıkan ittifakın zararlı olacağını belirtenlere buradan söylüyorum. Böyle bir şey olmayacaktır. Bu düşünceleri paylaşanlar, bölge insanımızın beklentilerini bilmeyenlerdir. Şuanda millet siyaseten geçmişte bölgede izlenen siyasi hatalardan yorulmuş, bıkmıştır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi