Milli Eğitim Bakanı Avcı, mazbatasını aldı

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı mazbatasını Ak Parti'li ve CHP'li milletvekilleri ile birlikte Eskişehir'de aldı.

Milli Eğitim Bakanı Avcı, mazbatasını aldı
Ak Parti'nden milletvekili seçilen Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile CHP'den milletvekili seçilen Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel'in mazbata törenleri Eskişehir Adalet Sarayı Konferans Salonunda yapıldı. Törene 6 milletvekilinin yanısıra her iki partiden de çok sayıda kişi katıldı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Salih Kıral verdi. 
Bakan Avcı, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada seçilen milletvekillerini tebrik etti, yeni milletvekillerine mazbata alırken basın mensuplarına nasıl poz vermeleri gerektiğini de uygulamalı olarak anlattı. Avcı, milletvekillerinin mazbatalarını alırken sağ ayaklarını hafif öne atmalarını ve boyunlarını da hafif bükmeleri gerektiğini söyledi.
Törende AK Parti milletvekilleri Harun Karacan'a mazbatasını Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı,  Emine Nur Günay'a da mazbatasını Başsavcı Vekili Aydın Tekin verdi. CHP milletvekilleri Gaye Usluer mazbatasını İl Seçim Kurulu üyesi Hakim Nedim Üzmez'den, Utku Çakırözer mazbatasını İl Seçim Kurulu Üyesi hakim Melih Hançer'den, Cemal Okan Yüksel de mazbatasını Başsavcı Vekili Ayhan Gökalp'den aldı. Tören sonunda AK Partili ve CHP'li milletvekilleri birbirlerini tebrik ederek toplu fotoğraf çektirdi.


Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler