Numan Kurtulmuş Ak Parti’nin oy oranını açıkladı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ak Parti’nin 1 Kasım’daki erken seçim oy oranı hakkında yapılan anketlerle ilgili bilgi verdi. Kurtulmuş, Ak Parti’nin oy oranının 7 Haziran’daki oy oranından daha yüksek olduğunu iddia etti.

Numan Kurtulmuş Ak Parti’nin oy oranını açıkladı

Ak Parti'nin 1 Kasım akşamı Türkiye'de tek başına iktidar olacağını savunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, “AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran'a göre oylarını artıracaktır. Türkiye'de tek başına bir iktidar isteğinin 7 Haziran'dan sonra gelişmekte olduğunu görüyorum. Ümit ediyorum ki 1 Kasım akşamı Türkiye'de tek başına bir AK Parti iktidarı ile karşı karşıya kalacağız" dedi.

Kurtulmuş konuya ilişkin şunları söyledi:

"Sürekli anketler geliyor gidiyor. Benim gördüğüm anketler tabii ki bir şey söylüyor. AK Parti 7 Haziran'a göre oylarını artıran bir parti. Benimde sürekli dolaştığım yerlerde gördüğüm, milletin 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan bu siyasi belirsizlikten bir türlü kurtulmak istediği. Yani Türkiye'de tek başına bir iktidar isteğinin 7 Haziran'dan sonra gelişmekte olduğunu görüyorum."

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz