Görüş Bildir

O tarihe vurgu yaptı: Sallanacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hayırda hayır yoktur.Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet sistemidir. 15 Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.15 Temmuz bir haçlı kalkışmasıydı" dedi.

O tarihe vurgu yaptı: Sallanacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği teklifine ilişkin yürüttüğü "Evet" kampanyası kapsamında ilk mitingini Elazığ'da yaptı. Bahçeli, 'Tek adam' eleştiriyle ilgili olarak "Tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi bunun görülmediği ortadadır" dedi. Mitingde konuşan ve  "Hayırda hayır yoktur. 15 Temmuz bir haçlı kalkışmasıydı" diyen Bahçeli'nin konuşmasınnı satır başları şöyle: "

Kara kampanya peşinde olanlar var. Türk ve Türkiye düşmanları devrededir. Küresel komplonun hedefinde Türk milleti vardır. Artık hainlerin kökü kazınmalı, inleri saklandıkları delikleri yerle bir edilmelidir" dedi. Bahçeli, "İblisin yeryüzü garnizonu olan DEAŞ kan dökmektedir. Kahraman Türk askerinin DEAŞ'ı söküp attığına Türk milleti şahittir. Bu cinayet şebekelerin en sinsisi FETÖ ise 15 Temmuz'da silaha saldırmıştır.

15 TEMMUZ HAÇLI OPERASYONUDUR

15  Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.Elbette Türk milleti istiklaline sahip çıktı. Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı. Türkiye'yi devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik ve uzlaşma çağrısı yaptık. Sorumluluktan kaçmadık. Yenikapı ruhuna bağlılığımızı gösterdik.15 Temmuz'dan sonra siyasetin ve ülkenin beliren tehiri imkansız ihtiyaçlara sırtımızı dönmedik. Sistemin yeniden inşaasını zorunlu gördük

16 NİSAN SONRASI SALLANACAKLAR

Görüyorsunuz Hollanda neler yaptı. Avrupa ülkelerinin yaptıklarını görüyorsunuz. Hollanda referandumdan korktu ve cephe aldı.Biliniz ki 16 Nisan'da sistem değişecek Avrupa'da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvıcımı çakılacaktır. Hükümetler şaşkın ve şuursuz. Avrupa'nın demokratikleşmesi yakındır. 16 Nisan'dan sonra gündeme gelecektir. Hollanda seçimleri ırkçılara okkalı bir ders vermiştir. İnanıyorum ki yürüyüşümüze taş koymak isteyenler 16 Nisan'da kaybedecektir. 16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır, Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak iradesiyle geleceği şekillendirecektir.

REJİMİN DEĞİŞECEĞİ KÜLLİYEN YALANDIR

Bizim nezdimizde 'evet ve hayır' diyen her vatandaşımız aynıdırı. Ama bu defa Hayır'da Hayır yoktur. Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet sistemidir. Federal sistem gelecek, üniter yapı bozulacak diyorlar. Tümden iftira, tümden haya mahsulüdür. MHP varken Türkiye'yi federasyona sürüklemeye hiçbir işbirlikçi, yabancı ajanının gücü yetmeyecektir. Böyle biri henüz anasının karnından doğmamıştır. İlk dört madde güvencededir. TBMM etkisiz hale getirilecek diyorlar. Bu da uydurmadır. Yargı yanlı davranmaktan kurtarılacaktır. Tek adam diyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi bunun görülmediği ortadadır. Biz 2007'de cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine karar verilmesinin ardından yeşeren sistem tartışmalarını bitirmek için Evet diyoruz.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi