Görüş Bildir

"Seçim sonrası bedelli askerlik gündemde olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Seçimlerden sonra mutlaka bedelli askerlik gündemde olacak ve olumlu olarak değerlendirilecektir." dedi.

Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, Bayraklı ilçesi Osmangazi Mahallesi'ndeki iş yerleriyle kafe ve parkları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Hamza Dağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları sırasında vatandaşların bedelli askerlik talepleriyle karşılaştıklarını vurgulayarak, şunları belirtti:

"Sahayı gezdiğimizde toplumda bedelli askerlik talepleriyle karşılaşıyoruz. Daha öncesinde benim milletvekili olduğum iki dönemde 2 defa bedelli askerlik çıkarmıştık. Seçimlerden sonra mutlaka bedelli askerlik gündemde olacak ve olumlu olarak değerlendirilecektir. Ama burada bir öncekilerden tecrübe ne yazık ki dışarıda çıkan ses ile başvurular arasında çok ciddi fark oluyor. Aslında 150 bin civarında başvuru beklerken 30 binler civarında başvurularda kaldığı dönemler oldu. İnşallah bu konuda bir durum söz konusu olursa, şartları tutanların başvuruları da istenen seviyede olur."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi