Sinan Oğan: Aksaçlılar heyetini kuracağız

MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, seçilmesi halinde partide Aksaçlılar heyetini kuracağını söyledi.

Sinan Oğan: Aksaçlılar heyetini kuracağız
Sinan Oğan, Gaziantep’te bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. İftar sonrasında açıklama yapan Oğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı seçilmesi halinde Aksaçlılar heyetini kuracağını ve bu heyetin partinin en üst kurulu olacağını belirtti. Partiyi ve ülkeyi artık sloganlarla değil, projelerle yöneteceklerini ifade eden Oğan, şöyle dedi:
"Artık sloganlarla değil artık projelerle Milliyetçi Hareket Partisini yöneteceğiz. Bazı projelerimizi sizlerle paylaşmak isterim. Aksaçlılar heyetini kuracağız ve bu toplum artık büyük sözü dinleyecek. Geleneği partimizde yaşatacağız. Gelenekle geleceği kucaklaştıracağız. Bunun için Türkiye genelinde bu dava için çile çekmiş bazen 80 öncesinde hapis yatmış 80 sonrasında Ocaklarda, kadın kollarında okullarımızda il ve ilçe teşkilatlarımızda hizmet etmiş büyüklerimizi gideceğiz, bulacağız ve 200 kişilik bizim Aksaçlılar meclisimizin birer üyesi haline getireceğiz. Bu kurul Milliyetçi Hareket Partisi'nin en üst kurulu olacaktır. Bazen genel başkanı da karşısına alıp öğüt nasihat edecektir. Bir muhalefet hareketi varsa genel başkanla muhalefet hareketini böyle rahmet ayında bir araya getirecek ve ülkücüler sorunlarını iftar sofrasında çözebilir bunun için mahkemeye gidilmesine gerek yok. Ülkücüler mahkeme kapılarına düşürülmeyecek."
Ülkede tartışılan başkanlık sistemi, eyalet sistemi, Büyük Ortadoğu Projesi gibi konulara da değinen Oğan, üzerlerindeki sorumluluğun farkına vardıklarında Turan devleti olacaklarını ifade ederek şunları söyledi:
"Bu ülke başkanlık sistemcilerinin, bu ülke eyalet sistemcilerinin elinde mi kalacak yoksa bu ülke birlik ve bütünlüğü savunan Türk milliyetçilerinin elinde mi kalacak bunun çarpışması yapılıyor. Bu ülke bölünüp içinden bir Kürdistan mı çıkarılacak yoksa bu ülke büyüyüp Turan mı olacak bunun çarpışması yapılıyor. Biz eğer üzerimizdeki sorumluluğun farkına varırsak bu ülke büyüyüp Turan olacak. Aksi takdirde BOP’cuların elinde viran olacak."

DHA

Kaynak: DHA