Sur ilçesindeki 9 köyü ziyaret etti

Hür Dava Partisi'nin (HÜDA- PAR) desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Sur ilçesine bağlı 9 köyü ziyaret ederek halktan destek istedi.

Sur ilçesindeki 9 köyü ziyaret etti

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu Büyükşehir Yasası'yla mahalle statüsüne kavuşan 9 köyü ziyaret ederek destek istedi. Yapıcıoğlu, Sur ilçesine bağlı Tilêlek, Davudan, Nefirtaş, Büyükakören, Mılla, Gundé Kalé, Fudeyla, İnciliyn ve Hecidel köylerini ziyaret etti.

9 KÖY GEZDİ

Köy ziyaretlerinde halkın ilgisini gören Yapıcıoğlu, vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Yapıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Diyoruz bize dua edin ki Meclis’e gittiğimiz zaman bugünkü halimizi ve milletimizi unutmayalım. Oraya gidip halkımızı unutursak kendimizi inkar etmiş oluruz. Şunu da diyebiliriz ki buradan milletin oyunu alıp Meclis’e gidenlerin yüzde 90’ı ne bir daha milleti hatırlıyor ne de geri dönüş yapıyor. Belki yüzde 10’u halkı unutmuyor. İşte biz de diyoruz ki bize dua edin bizler de halkı unutanlar gibi olmayalım, verdiğimiz sözleri unutmayalım. Kalbimiz dünya malına, makamına ve sevgisine meyletmesin.” Hizmet etmek için bu yola çıktıklarına vurgu yapan Yapıcıoğlu, ömürlerinin sonuna kadar bu niyetin sağlam bir şekilde kalması için azmettiklerini söyledi.

Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle bir taziye ziyaretine de katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz