Görüş Bildir

Yeni Türkiye'de Güneydoğu!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve 300’ü aşkın bürokratın katılımıyla Batman’da "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayı yapılacak.

Yeni Türkiye'de Güneydoğu!

Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından TBMM ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman ve 300’ü aşkın bürokratın katılımıyla Batman’da 23-24 Eylül tarihleri arasından "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayı düzenlenecek.

2 gün devam edecek çalıştaya ilişkin basınla bir araya gelen Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, çalıştay hakkında bilgi verdi.

Tüzün, 23-24 Eylül tarihleri arasında, Belediye Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başta olmak üzere birçok bürokratın katılacağını söyledi.

ÇALIŞTA ORGANİZE EDİLİYOR

Çalıştaya 300’ü aşkın bürokratın katılacağını belirten Tüzün, "Çalıştayımıza 300’ü aşkın bürokrat katılım sağlayacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı, Ticaret ve Gümrük Bakanı, Kalkınma Bakanı, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Ekonomi Bakanı da katılacak. Büyük iş adamları bölge Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Valileri de katılım sağlayacak." dedi.

İlde ilk defa bu denli büyük bir çalıştayın düzenleneceğini söyleyen Tüzün, "İlimizde ilk defa bu denli büyük bir çalıştay düzenlenecek. Bu çalıştay sadece bizim için değil, ilimiz için de büyük bir katkı sunacak. Birçok bakanın da katılacağı çalıştay ile birlikte, ilimiz Türkiye gündeminde de konuşulacak. Birçok iş adamının gelmesi ile ilimizin ekonomi adına güzel bir gelişme olacaktır. Bu yüzden ilimizin kalkınması için basın mensuplarının büyük rol oynadığını düşünüyorum." diye konuştu. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi