Poyraz Karayel 44. Son Bölüm (Sadreddin öldü mü) -

Acı üstüne acı, keder üstüne keder, izleyicisi yüzü ne zaman gülecek? Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 44. Bölümüyle yine izleyenlerini kahretti. Poyraz Karayel son bölümde Ayşegül’ün bebeğini alan doktoru öldürdü, Adil Topal ise kendisine kurşun sıkan Sadreddin’e adamları vasıtasıyla kurşunlar yağdırdı, Bahri Umman perişan oldu, Sadreddin öldü mü, Poyraz Karayel 44. Bölüm (son bölüm) izleyemeyenler için detaylar...

Poyraz Karayel 44. Son Bölüm (Sadreddin öldü mü) -

Acı üstüne acı, keder üstüne keder, Poyraz Karayel izleyicisinin yüzü ne zaman gülecek? Kanal D’nin fenomen ve sevilen dizisi Poyraz Karayel 44. Bölümüyle yine izleyenlerini kahretti. Poyraz Karayel son bölümde Ayşegül’ün bebeğini alan doktoru öldürdü, Adil Topal ise kendisine kurşun sıkan Sadreddin’e adamları vasıtasıyla kurşunlar yağdırdı, Bahri Umman perişan oldu, Sadreddin öldü mü, Poyraz Karayel 45. Bölüm büyük merakla bekleniyor. Poyraz Karayel 44. Bölüm (son bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde.

Poyraz Karayel 44. Son bölüm izlemek için haberimizdeki linkten faydalanabilirsiniz. Poyraz Karayel son bölüm izleyenler yine üzüldü, hatta ağladı. Peki, Poyraz Karayel 44. Bölüm (son bölüm)de neler oldu, Sadreddin öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM’DE NELER OLDU, SADREDDİN ÖLDÜ MÜ?

Ayşegül ve Poyraz yaşadıkları büyük trajediden sonra yaralarını tamir etmeye çalışmaktadır. Ama ikisinin de birbirinin gözlerine bakmaya bile gücü yoktur. Poyraz intikam ateşiyle Ayşegül’e kürtajı yapan doktorun peşine düşer. Fakat Poyraz’ın bu intikam hırsı Ayşegül’ün hiç hoşuna gitmez. Bahri de Poyraz’a restini çeker, intikam peşinde koşmak yerine Ayşegül’ü alıp buralardan bir süreliğine gitmesini ister. Bahri adamlarıyla bir başka koldan Adil’in peşindedir. Nihayet Adil’in izini bulurlar, fakat Sadreddin’in aceleci davranması yüzünden Adil yaralansa da kaçar. Sadreddin’in bu hareketi ona çok pahalıya patladı. Adil Topal kurguladığı bir oyunla Sadreddin’i kucağına düşürdü. Adil Topal’ın adamları Sadreddin’e kurşun yağdırdı. Sadreddin’i de o sırada babası Bahri aramıştı. Sadreddin ölecek mi, öldü mü, diziden ayrılıyor mu gibi sorular Poyraz Karayel 45. Bölüm’de yanıt bulacak. İşte 10 Şubat Poyraz Karayel 44. Son bölüm izleme linki…

POYRAZ KARAYEL 10 ŞUBAT 44. BÖLÜM İZLE

POYRAZ KARAYEL 45. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Poyraz Karayel’in 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim, daha yayınlanmadı. Ancak şöyle bir kritik ve tahmin yapabiliriz.

Poyraz Karayel 44. Bölüm’de vurulan Sadreddin Umman’ın büyük yaralar aldığı kesin, Sadreddin bu kez kefeni yırtabilecek gibi gözükmüyor. Poyraz ve Ayşegül’ün de tatil ve kafa dinleme planları suya düştü desek yeridir. Gelecek 45. Bölümde Bahri Umman ve Adil Topal savaşı oldukça kızışacak, bakalım evlat acısı yaşayacak olan Bahri Umman’ın bu duruma tepkisi nasıl olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz