Görüş Bildir

28 Mart Reyting Sonuçları (Survivor, Kırgın Çiçekler, Paramparça, Manda Yuvası)

Pazartesi akşamı dizi severler ile eğlence severler karşı karşıya geldi. İki dizi, bir sinema filmi ve bir yarışma programının yayınlandığı 28 Mart Pazartesi Reyting sonuçlarının açıklanması heyecan içerisinde bekleniyor. TV8’de ödül oyunu heyecanıyla nefesleri kesen Survivor 2016, ATV’de drama fenomeni Kırgın Çiçekler, Star TV’de finale yaklaşan Paramparça, Kanal D’de ise Manda Yuvası adlı sinema filmi ekranlara geldi. Peki, 28 Mart 2016 reyting sonuçları birincisi kim oldu?

28 Mart Reyting Sonuçları (Survivor, Kırgın Çiçekler, Paramparça, Manda Yuvası)

Pazartesi akşamları programların yayınlarının sona ermesi sonrasında Google’da en çok arananlardan bir tanesi “reyting sonuçları” kelimesi idi. 28 Mart reyting sonuçlarında kim birinci oldu diye merak edenlerin sayısı bir hayli fazla. İşte bu haftaki reyting sonuçları detayları…

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2016 bu haftaki Pazartesi ödül oyunu heyecanıyla herkesi şaşırttı. Gönüllüler takımının açık ara kazandığı, hırs, mücadele, gerilim ve heyecanın tavan yaptığı 28 Mart ödül oyununda ödül de kahvaltıydı. Gönüllüler’in kahvaltı isteği ekranlara çok keskin bir şekilde yansıdı. Survivor, Pazartesi reytinglerinde genellikle ikinci oluyor. Total’de ikinci olan Survivor, 28 Mart AB grubu reytinglerinde birinci olabilir.

ATV’nin drama dizisi Kırgın Çiçekler’in reyting saltanatı dolu dizgin devam ediyor. Survivor’ın bile önüne geçemediği nadir dizilerden olan Kırgın Çiçekler son bölümü ile de reytinglerde birinci olmaya en yakın program konumunda.

Star TV’nin her hafta ses getiren dizisi Paramparça da  bu haftaki bölümüyle kendi hayran kitlesini hem ekrana hem de sosyal medyaya kilitledi. Paramparça dizisinin 59. Bölümünün yayınlandığı 28 Mart Pazartesi reytinglerinde dizinin konumu da belirsiz. Survivor ile reyting sıralamasında yarışan Paramparça dizisinin bu hafta da üçüncü olması bekleniyor.

Kanal D, Pazartesi günleri yayınlayacak bir dizi hala bulamadığı için yine sinema filmi yayınladı. Manda Yuvası adlı film ile bir umut reytinglerde sıralamaya girebilir mi diye düşünülüyor. Kanal D’nin 28 Mart 2016 Pazartesi reyting sonuçlarında Manda Yuvası adlı sinema filmiyle bakalım kaçıncı olacak?

Total ve AB grubu reyting sonuçları yayınlandığı andan itibaren sıralama şeklinde haberimizde olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi