6 Eylül Reyting Sonuçları (Gülümse Yeter, Geniş Aile Yapıştır, Hızlı ve Öfkeli, Shrek, Kanıt)

Televizyon kanallarının geçim kaynağı olan reyting sonuçlarında 6 Eylül Salı akşamı Show TV, Star TV, ATV, Fox TV ve Kanal D kanalları yarıştı. 6 Eylül reyting sonuçlarında Gülümse Yeter dizisinin birinci olmasına kesin gözle bakılıyor. Show TV’nin dizi reytinglerinde Salı akşamları rakibi yok. Star TV, Fox TV ve ATV’nin sinema dalında yarıştığı ve Kanal D’nin de Kanıt dizisi final bölümüyle ekranlara geldiği 6 Eylül 2016 reyting sonuçları detayları haberimizde.

6 Eylül Reyting Sonuçları (Gülümse Yeter, Geniş Aile Yapıştır, Hızlı ve Öfkeli, Shrek, Kanıt)

Google’da bir yandan algoritma değişikliği devam ederken, diğer yandan aramalar da sürüyor. 6 Eylül 2016 Salı akşamı televizyon kanallarında reyting savaşı sönük geçti. Beş büyük kanal reyting pastasından büyük pay almak için yarıştı, dizi reytinglerinde ise sadece Gülümse Yeter ön plana çıktı. Peki, 6 Eylül 2016 reyting sonuçlarında hangi kanal hangi programla birinci oldu?

Show TV’den 8. Bölümüyle ekranlara gelen Gülümse Yeter dizisi yine ekranlara kilitledi hayran kitlesini. Dizi reytingleri dalında ekranlarda yayınlanan tek iddialı dizi olan Gülümse Yeter 8. Bölümüyle de 6 Eylül 2016 Salı reyting sonuçlarında birinci olabilecek gibi.

ATV kanalı da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz henüz sezona başlamadığı için ve yaz ekranlarında da Salı akşamları yayınlayacağı herhangi bir yaz dizisi de olmadığı için tercihini yabancı sinema filminden yana kullandı. 6 Eylül reyting sonuçlarında Hızlı ve Öfkeli yabancı sinema filmiyle başarılı olmaya çalıştı.

Star TV de sezon dizisi başlamadığı için iki yerli sinema filmiyle reyting sıralamasına girmeye çalıştı. Önce Geniş Aile Yapıştır ve daha sonrasında ise Şaban Oğlu Şaban filmiyle 6 Eylül reytinglerinde büyük bir pay almak istedi Star TV kanalı. Geniş Aile Yapıştır ve Şaban Oğlu Şaban filmleriyle Star TV’nin Salı reytinglerinde Total ve AB grubunda nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

6 Eylül reyting sonuçlarında Fox TV’de Shrek: Sonsuza Dek Mutlu, Kanal D’de ise Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ekranlara konuk oldu. Shrek sinema filminin ve Kanıt: Ateş Üstünde dizisi final bölümünün 6 Eylül Salı reytinglerindeki sonuçları bilinmiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz