Ağrılara mıknatıslı çözüm

Çağdaş dünyanın en büyük sorunlarından birisi haline gelen stres ve ağrılar bireylerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. İnsanlar bu hastalıktan ilaç veya alternatif tıp yöntemiyle kurtulmaya çalışıyor.

Ağrılara mıknatıslı çözüm

Alternatif tıpta kullanılan tekniklerin birisi de mıknatıslı yöntem. Almanya'nın Delmenhorst kentinde mıknatıslı takılar satan Memnune Pınar, takılar sayesinde bir çok hastanın ağrılardan kurtulduğunu iddia etti.

AĞRILARA VE HALSİZLİĞE İYİ GELİYOR

Uzun bir süredir mıknatıslı takı işiyle uğraştığını, bu konuda çeşitli araştırmalar yaptığını ve mıknatıslı takıların ağrıları yüzde 80 dolayında azalttığını ve insana enerji verdiğini anlatan Pınar, “Günümüzde mıknatısın insan sağlığına iyi geldiği kanıtlanmıştır. Mıknatıs artık ortopedi doktorları tarafından da kullanılmakta, röntgen odaları gibi mıknatıs odaları kurulmaktadır. Mıknatıslı takılar kireçlenmeye, romatizmaya, bel fıtığı, boyun fıtığı, kol, boyun, diz ve bel ağrılarına, bilgisayar kullanan kişilerde oluşan bilek ağrılarına karşı etkili bir ürün. Bu takılar ağrıları yüzde 80 azaltıyor ve rahatlama sağlıyor. Bu sayede insanlar ilaç kullanma ihtiyacı duymuyor” diye bilgi verdi.

ÜRÜNÜN KALİTELİ OLMASI ÖNEMLİ

Mıknatıslı takılarda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da bilgi veren Memnune Pınar, “Bu takılarda kullanılan malzemenin kaliteli olması gerekiyor. Vücuda zarar veren metallerden uzak durulmalı, bilinen ve marka ürünler tercih edilmeli. Vücudun hangi bölgesi ağrıyorsa o bölge için takılar kullanılmalı. Bir insan bu üründen bir kez aldığı zaman bir daha da asla vaz geçmiyor. Cidden çok etkili ve kullanışlı” dedi.

Bu tür ürünlerin tıbbi tedavinin yanında, ek olarak kullanılması öneriliyor.

Kaynak: DHA