Görüş Bildir

Bismil'de hoşgeldin bebek paketi geldi

Diyarbakır Büyükşepir Belediyesinden sonra Bismil Belediyesi de "Hoş Geldin Bebek Paketi'ni" hayata geçirdi.

Bismil'de hoşgeldin bebek paketi geldi

Bismil Belediyesi, doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyacını karşılamak amacıyla "Hoş geldin bebek" projesini başlattı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, her yaş grubundan insana hizmet etmek, hayatını kolaylaştırmak, acı ve tatlı anında yanında yer almak için gayret ettiklerini söyledi.

HOŞ GELDİN BEBEK

İlk yeni doğan paketini 8 Mart'ta dünyaya gözlerini açan Berfin bebeğin ailesine hediye eden Gülenç, "Yeni bir uygulamaya başladık. İlçemiz sınırları içerisindeki yeni doğan bebeklere gözaydın paketi hazırladık. Bu paket ilk doğan Berfin'e nasipmiş. Bu uygulamaya ilk Berfin bebekle başlıyoruz. Allah bahtını açık etsin uzun ömürler versin." ifadelerini kullandı.

Başkan Gülenç, belediye olarak her yaş gurubundan insana hizmet verdiklerinin altını çizerek, "Doğumundan ölümüne kadar her insan belediyenin bir hizmetiyle karşı karşıyadır. Doğum anında da ilk karşılayan biz olalım, ilk hediye verenlerden biri biz olmak istedik." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi