Estetik için Yabancılar da Türkiye'yi seçiyor!

Sağlık turizminde en çok tercih edilen ülkelerden bir olduğumuzu belirten Uluslararası Hasta Koordinatörü Dr. Ulaş Utku Şekerci, “Ülkemizde estetik cerrahi alanında hizmet almak isteyen uluslararası hastaların arzını değerlendiriyor ve etkili bir hizmet sağlıyoruz. Farklı pek çok ülkeden ziyaretçilerimiz var. Yabancılar, Türkiye’ye en çok estetik ameliyatları için geliyor” dedi.

Estetik için Yabancılar da Türkiye'yi seçiyor!

HASTALARIN TALEPLERİ VE BEKLENTİLERİ

Türkiye’nin coğrafi olarak diğer ülkelere nazaran farklı bir konumda bulunduğunu hatırlatan Dr. Şekerci, “Ayrıca sağlık turizmi yapan diğer ülkelere nazaran maliyetler açısından da çok uygun bir ülkeyiz. Kliniklerimize gelen sınır ötesi hastalar için yapılandırdığımız birimler ve oluşturduğumuz politikalar, yabancı hastaların kolaylıkla tedavi olmasına imkan sağlıyor.

ÖZELLİKLE AVRUPA, AMERİKA VE AFRİKA

Estetik cerrahi alanında özellikle Ortadoğu’dan, Avrupa’dan, Amerika ve Afrika’dan gelen hastalarımız var, bu şekilde ülkemizin tanıtımına da katkı sağladığımız için son derece mutluyuz.

SINIR ÖTESİ HASTA

Zaten sınır ötesi hastamızın, kendi ülkesi sınırları dışında farklı bir ülkeye geldiği için, doğal olarak bazı talepleri ve farklı beklentileri oluyor. Tüm bu süreci baştan sona, hastanın memnuniyetle geçirmesini sağlıyoruz, tüm süreç eksiksiz bir şekilde tamamlanmaya çabalanıyor. Sağlık turizmi aynı zamanda ülkemizin tanıtımı için de son derece önemli bir mecra” diye konuştu.

İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz