Herhangi bir cerrahi müdahale olmadan bu yöntemle cildinizi gençleştirebilirsiniz! Fiyatı sudan ucuz

Dermatolog profesörü Bülent Taştan, Pelleve altın ütü yöntemiyle herhangi bir cerrahi müdahale olmadan 30 dakika içerisinde göz kapağı dâhil cildin gençleştirilebileceğini açıkladı.

Herhangi bir cerrahi müdahale olmadan bu yöntemle cildinizi gençleştirebilirsiniz! Fiyatı sudan ucuz

Uygulamanın cildin kırışıklıklardan arınmış ve gergin bir ifadeye sahip olmasında son derece başarılı olduğunu anlatan Prof. Dr. Taştan, bunun teknolojinin son olanaklarından yararlanılarak geliştirilen ve hiçbir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan etkili bir yöntem olduğunu dile getirdi.

Bülent Taştan, "Yöntem, cilt üzerinden yapılan uygulamayla hafif ve orta derecedeki kırışıklıkların azaltılmasını sağlıyor. Yeni cilt germe yöntemi olan Pelleve ile ameliyat masasına yatmadan gençleşmek mümkün. Bu yöntemle cilt yaşlanmasını öteleyebiliyoruz. Geliştirilmiş radyo dalgası teknolojisi ve patentli uygulama başlıkları kullanıldığı için cilde zarar vermeden yenilenme ve doğal bir tazelik oluşturan yöntem, adeta cilt kumaşını değiştiriyor" diye konuştu.

ACI HİSSİ OLMADAN YAPILIYOR

Uygulama sırasında vücuda yabancı bir maddenin verilmediğini, kişinin cildinde sadece sıcaklık artışı hissettiğini kaydeden Taştan, işlem sayesinde cilt altındaki zayıflamış, boyları uzamış ve incelmiş kolojenlerin yapısının sıcaklıkla bozulmasının hedeflendiğini aktardı.

YAŞLILARA ÖNERİLMİYOR

Prof. Dr. Taştan, ışık sistemi olmayan yöntemin her cilt tipinde uygulanabildiğini belirterek, uygulamanın en iyi etkisinin 35-50 yaş arası vakalarda alındığını, yöntemi 65 yaş üstü kişilere önermediklerini söyledi.

Yöntemin, göz çevresindeki kazayaklarını, gözaltı kırışıklıklarını ve gözaltı torbalarını azalttığını dile getiren Taştan, şu bilgileri verdi:

"Yanaktaki cilt yapısı değişiyor, ağız çevresindeki çizgiler azalıyor ve hatta düşük göz kapaklarının belirgin bir şekilde kaldırılması mümkün oluyor. Yöntem ayrıca eller, boyun ve dekolte bölgesinde de kullanılabiliyor. En çok uygulama yaptığımız bölgeler yüz, göz çevresi. Bunun yanında çene altı, boyun, el sırtı gibi bölgelerde çok etkili bir tedavi. Tek seans bile uygulansa etkisi en az bir yıl devam ediyor. Kurallara uygun yapılan tedavilerde asimetri sorunu yaşanmıyor. Yöntem, deri yüzeyinde herhangi bir hasar yaratmıyor. Tedavi sonrası özel bir bakıma, işlemin ağrısız olması nedeniyle anesteziye gerek duyulmuyor."

Kaynak: Diyarbakır Söz