Kronik hastalar, sülük tedavisiyle şifa arıyor

Kronik hastalıklarla mücadele eden hastalar, sülük ve ozon tedavisi gibi doğal tedavilerle şifa arıyor. Diyabet hastası Emine Güney, ayağının kesilmesi gerektiğinin kendilerine söylendiğini, sülük ve ozon tedavisi sonrası sadece iki parmağının kesildiğini anlattı.

Kronik hastalar, sülük tedavisiyle şifa arıyor

Sülük, ozon ve doğal ilaçlarla kalp, şeker, tansiyon, romatizma, varis ve migren gibi birçok hastalık başarıyla tedavi ediliyor. Hastalıklarına çare bulamayan vatandaşlar son çare bu uygulamaya başvururken, tedavi olan hastalar iyileşme yaşadıklarını anlatıyor.

KRONİK HASTALAR

Uzman Doktor Suat Arasun, yaptıkları çalışmalar ve tedaviler hakkında bilgi vererek kronik hastalıklarda doğal tedavilerin çok başarılı sonuçlar verdiğini ifade etti. Bu tür hastalıkların çok uzun süre ilaç kullanımı gerektiren problemler olduğu için doğal tedavi uyguladıklarının altını çizen Arasun, "Her hastalığını kendisine özgü kullanılan bitkisel doğal destek ürünlerini kullanıyoruz. Bunun yanında tıbbi sülük tedavisi yapıyoruz. Yüz tane ilacı yan etkisiz bir araya getiremezsiniz. Allah bunları bir hayvanın karnında buluşturuyor ve yan etkisiz bir şekilde size veriyor. Bunlarında sayısız etkisi var." dedi.

Birçok hastalıkla bu tedavi şeklinin uygulanabildiğinin altını çizen Doktor Suat Arusan, "Göz hastalıkları bunun başında olmak üzere, damar tıkanıklıkları, astım ve deri hastalıkları gibi geniş bir alanı var. Bir doğal tedavi programı uyguluyoruz burada. Bazı kan hastalıklarında, kan ilacı kullananlar dışında her vakada ve har yaşa uygulanabilir sülük tedavisi. Bazı vakalarda alerjik etki dışında yan etki oluşturmaz." ifadelerini kullandı.

SÜLÜKLÜ TEDAVİ

Türkiye'de bulunan sülükleri büyük bir bölümün tıbbı sülük olduğunu vurgulayan Arusan, steril şartlarda ve nereye kullanılacağı bilinerek gelişi güzel yapılmadan hekim kontrolünde sülük tedavisinin uygulanması gerektiğine dikkat çekti.

Diyabet hastalığı nedeniyle doktorların ayağının kesilmesine karar verdiği Emine Güney isimli hasta, sülük tedavisiyle bulduğu şifayı şöyle anlattı: "Üniversite hastanelerinde yapılan tedavide ayağımın kesileceği söylendi. Eşim ise buna müsaade etmedi. Daha sonra Suat Hocamla tanıştık. Suat Hoca bana sülük ve ozon tedavisi uyguladı. Tedavi çok başarılı oldu. 5. seansta faydasını görmeye başladım. Ereğli'de doktorumuz kesilecek denen ayağımın sadece 2 parmağını aldı."

İLTİHAPLI ROMATİZMA

8 aydır iltihaplı romatizma ve damarlarda dolaşım bozukluğu rahatsızlığı bulunan Sevda Karaca ise rahatsızlıkları nedeniyle ellerinde güç kaybı ve hissiyatsızlık oluştuğunu vurguluyor. Hiçbir iş yapamadığın ellerinin kasılıp morardığını ifade eden Karaca, "8 aydır hastaneleri geziyorum ancak bir çözüm bulamıyorum. Daha sonra sülük tedavisini öğrendim. İlk geldiğimde topallayarak yürüyordum. Bütün vücudum tutulup kasılmıştı. Ama şuan çok şükür rahatım. İlk seansta etkisini gördüm. Şimdi 8. seans yapıldı ve çok rahatım." şeklinde konuştu.

Alper Duman(17) da 10 yıldır ayağındaki tümör rahatsızlığıyla uğraştığını ve 4 defa ameliyat geçirdiğini kaydederek, "Bundan sonra farklı bir çözüm aradım. Ailemin de desteğiyle sülük tedavisine başladım. Hem kuantum hem sülük hem de ozon tedavisi görüyorum. Sülük tedavisi sonrası çok rahatlık hissettim. Herkese tavsiye ediyorum. İnsanlar kesinlikle doğal tıbbı denemesi lazım." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz