Görüş Bildir

Diyarbekirspor Gölcükspor'un Fişini İlk Yarıda Çekti..

Yeni stadın çimlerinin bakımsızlıktan kuruması ve sahanın oynamaya elverişli olmaması bakıma alınması sebebi ile Diyarbekirspor maçlarının bir kısmını Seyran tepe Şilbe’de 1 nolu çim sahada oynayacak. Bu sürenin en az 5 veya 6 maç olacağı tahmin ediliyor.

 Diyarbekirspor Gölcükspor'un Fişini İlk Yarıda Çekti..

Diyarbekirspor başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu ve yönetim kurulu maçı beraber izlediler. Diyarbekirspor yeni sezonun ilk maçında yeni transferlerin daha çok olduğu kadrosuyla  Gölcükspor’u ilk yarıda Aykut Çiftin attığı gollerle 2-1 yendi. Sıcak havaya rağmen taraftarlar maça ilgi gösterdi ve takımlarını maç boyunca desteklediler.

Maçın başından sonuna kadar daha çok atak oynayan galibiyeti isteyen taraf Diyarbekirspordu. Özelikle oyunun ilk yarısında  daha iyi oynadı . Maçı ilk yarıda kopardı diyebiliriz.

İkinci yarıda ise çok gol pozisyonu vardı işi ciddiye alan yoktu. Yapılan bireysel bir hatadan golü yese de Diyarbekirspor istediğini rahat aldı.

Yeni bir takım yeni bir teknik adam Diyarbekiirspor ileriki 3.4 haftada daha da iyi bir takım olacağının sinyallerini bu maçta verdi.ilk kez seyircisinin karşısına çıkmalarına rağmen Alınan yeni transferlerin hepsinin takıma katkısı oldu . Özellikle Sedat Dursun ve Özgür  Kedikli nin ilk maçta iyi oyunları taraftarları teknik heyeti de memnun etti,

Rakip Gölcükspor gelince genç bir kadro ile mücadele etti. Oyunu bozmadan mücadele verdi Diyarbekirspor karşısında pek şansları yoktu maç 2-1 bitmesi dışarıdan skora bakanları yanıltmasın 2-0 dan sonra Diyarbekırspor çok gol kaçırdı Diyarbekirspor futbolcuları girdikleri gol pozisyonlarında çok cömert olmasaydı maç 6-1 de bitebilirdi,

Yeni transferler göz doldurdu geçen sezona göre daha teknik ve daha bireysel yeteneklerin bulunduğu disiplinli bir takım görüntüsünde ilk maç olmasına  futbolcuların sahada uyumu saha içindeki öz güveni ön plana çıktı.Bu da takım oyununa maç çok yansıdı.Çok sıcak bir havada oynandı.en az 5 kez su mollası verildi. Böyle bir sıcak havada mücadele veren iki takım futbolcularınıda kutlamak gerekli

Diyarbekirspor ileriki haftalar için umut verdi .Mutlaka ki saha içinde eksikleri var. Bunu da giderirse sezon sonunda şampiyonluğun en büyük adayıdır. Kadro  yapısı zenginliği ile 3. ligin üstünde lüks bir kadrosu var.Teknik direktör Bülent Akan'ın enerjisi işini sevmesi  sportif direktör  İsmet Yılmaz'ın tecrübesinin bu yıl Diyarbekırspor'a çok katkısı olacak bu gördük.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi