3. Tur Maçı

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında PTT 1.Lig ekibi Adanaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

3. Tur Maçı

İlk turda deplasmanda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekibi Kızıltepe Fıratspor’u 6-1 ve ikinci turda Süper Lig temsilcisi Medicana Sivasspor’u 1-0 yenerek 3.tura gelen Diyarbekirspor, Adanaspor’u elemesi halinde ilk kez kupada gruplara kalma başarısını gösterecek. Diyarbekirspor’da tedavi için İstanbul’a giden Barış Ataş ve sakatlığı devam eden Erhan Kurt forma giyemeyecek.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası’nda da iddialı olduklarını söyledi.

ADANA'DA TUR ATLAMAK

Adana’ya tur atlamak için gittiklerini belirten Altunsoy, yarınki karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

Altunsoy, şöyle konuştu:

"Sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimizin gücü ve hedefi bizi ilgilendirmiyor. Biz hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı olmak için sezon başından beri bir hedefimiz var. Bu hedefi yakalamak istiyoruz. Bunun için PTT 1.Lig ekibi Adanaspor’u deplasmanda yenip gruplara kalmayı başarmak istiyoruz."

Yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı İzmir Bölgesi Hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz