Görüş Bildir

Şırnak'ta "Damla Projesi"

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Damla Projesi kapsamında 45 genç Şırnak'ı ziyaret etti.

Şırnak'ta

Proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelen gençler, bir hafta süresince kentte ziyaretler gerçekleştirecek, çeşitli etkinliklere katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, yaptığı açıklamada, 2014 yılından beri yürütülen projenin, herhangi bir karşılık beklemeden gönüllü gençlerin katılımıyla gerçekleştiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu ise, kente birlikte geldikleri 45 gençle bir hafta boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştireceklerini, etkinliklere katılacaklarını belirtti.

Gençlerin amacının toplum yararına sosyal faaliyetlerde bulunmak olduğunu dile getiren Ayvazoğlu, "Bu projenin sonunda gençlerimizin kişisel gelişimleri artacak, farklı kültürlerin kaynaşması sağlanacak, unutulmaya yüz tutmuş manevi değerlerin gelişmesine katkı sunulmuş olunacak." dedi.

Projeye gönüllü katılan gençlerden Muhammed Engin de, projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisini şanslı hissettiğini kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi