4 bin kişilik kontenjan

Deplasman yasakları yaşayan Yeşil-Kırmızılı tarafa bu kez 4 bin kişilik kontenjan ayrıldı.

4 bin kişilik kontenjan

2. lig temsilcimiz Amed Sportif Faaliyetler, bugün Atatürk Olimpiyat stadyumunda, Eyupspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sürekli taraftar açısından deplasman yasağına maruz kalan Yeşil-Kırmızılı ekibe bu kez, 4 bin kişilik taraftar kontenjanı ayrıldı.

EYUPSPOR'LA BUGÜN

Bugün saat 14.30'da Orta Hakem Gürsel Uzuner'in düdüğüyle start alacak olan 90 dakikalık maç için, Diyarbakır başta olmak üzere, İstanbul ve çevre illerinde bulunan, Yeşil-Kırmızılı ekibe gönül vermiş binlerce taraftarın, tribünde yer alacağı tahmin ediliyor.

4 BİN KİŞİLİK TARAFTAR

Atatürk Olimpiyat stadyumunda Eyupspor'la yapılacak maç için Amed Sportif Faaliyetlere, İl Spor Güvenlik Kurulu 4 bin taraftar kontenjanı ayırdı. Maç bilet fiyatı 10 lira olarak belirlenirken, karşılaşma TRT Kurdi'de canlı olarak ekranlara getirileceği bildirildi.

MUTLU SONLA DÖNMEK

Cuma günü havayoluyla İstanbul'a giderek, otele yerleşen Amedspor ekibi, dün teknik ağırlık idman sonrası kampa çekildi.  Maç saatini bekleye geçen futbolcuların morallerinin haylı yüksek olduğu ve teknik heyetin, 90 dakika içerisinde sergileyecekleri oyun stiline dair, ciddi bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Spor Merkezi