Görüş Bildir

4. Gökçeoğlu dönemi

Erganispor’da uzun süredir boş olan teknik direktörlük görevine Özcan Gökçeoğlu getirildi.

4. Gökçeoğlu dönemi
Erganispor’da uzun süredir boş olan teknik direktörlük görevine Özcan Gökçeoğlu getirildi. 1998’de Erganispor’u 3.Lig’e çıkaran ilk teknik adam olan Gökçeoğlu, 1 kez final oynattı ve 1 kez de amatörde olmak üzere 3 dönem çalıştırdı.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta 18 haftadır galip gelemeyen Erganispor, bu sezondaki 3.teknik direktörünü buldu. Ligdeki son galibiyetini 19 Eylül’de Diyarbakır’da Karsspor’u 1-0 yenerek elde eden ve 161 gündür galibiyet alamayan Erganispor’da 3 haftadır boşta olan teknik direktörlük görevine Özcan Gökçeoğlu getirildi. Lige Şadan Üzülmez’le başlayan Sarı-Siyahlı takım, 10.haftada bu teknik adamla yollarını ayırarak Recep Bayık’ı getirdi. 11 maçta 2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak galibiyet yüzü görmeyen Bayık, 20.haftada görevi bıraktı.

Son haftadaki maçlara antrenör Mehmet Kanat yönetiminde çıkan Erganispor’da Özcan Gökçeoğlu takımın başına geçti.

 Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, Gökçeoğlu’nun Ergani’yi bilen ve tanıyan bir teknik adam olduğunu söyledi.

TFF SEÇİMİNDE DEMİRÖREN’E DESTEK Senvar, 26 Şubat’taki TFF Genel Kurulu’nda Yıldırım Demirören’i destekleme kararı aldıklarını da açıkladı. Senvar,” TFF için kentimizin ve Türk futbolunun çıkarlarını dikkate aldık. Yıldırım Demirören’i desteklemenin doğru olacağını düşündük. Tabi bazı taleplerimiz olacak. Diyarbakır’ın TFF kurullarında temsil edilmesini istiyoruz. TFF, son dönemlerde maalesef bölgeyi ihmal etmiştir. Doğu ve Güneydoğuda profesyonel takım kalmadı. TFF, alt yapı ligleri konusunda bizleri dışlayan kararlar aldı. Bölgeye karşı çok haksız uygulamalar var. Bölge nüfüsü gençlik bakımından ülke ortalamasının üzerindedir. Ama baktığımız zaman bölgede üst liglerde takım yok,alt liglerdekiler de küme düşüyor.Haliyle genç nüfüs spordan uzaklaşıyor. Böyle giderse bölgede spor yok olacak. Bu nedenle yeni oluşacak TFF yönetiminin Türk futbolunu kaostan kurtarmakla kalmayıp Doğu ve Güneydoğuya yönelik ayrımcılığı,haksız rekabeti ve önyargıları,kaynak aktarımı ve diğer alanlardaki çifte standardı ortadan kaldırmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi