4 yıldızlı Cimbom'a 4x4 transfer: Dani Alves

Süper Lig’in son şampiyonu 4 yıldızlı Galatasaray şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Hal böyle olunca transfer söylentileri yayılmaya başladı bile. Özellikle Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek’in transfer piyasasını hallaç pamuğu gibi dağıtacağı da gelen bilgiler arasında. Ancak öyle bir iddia var ki. Barcelona’lı sağ bek Brezilyalı yıldız Dani Alves için Galatasaray girişimlere başlayacakmış. Tabii bunlar birer iddia.

4 yıldızlı Cimbom'a 4x4 transfer: Dani Alves

Süper Lig’de henüz lig tamamlanmamışken, şimdiden transfer dedikoduları başladı bile. Gaalatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek yönetiminin hedefinde Barcelona’da top koşturan Brezilyalı sağbek Dani Alves’in peşine düştüğü iddia edildi.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgi doğrultusunda, transfer edilmesi halinde, Brezilyalı yıldızın Galatasaray'a yıllık maliyeti 4 ile 4,5 milyon Euro arası olacak.

Dani Alves'in Barcelona'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alves'in takımda kalıp kalmayacağı zaten belli değil. Çünkü Dani Alves takımda kalıp kalmayacağını Şampiyonlar Ligi Finalinden sonra açıklayacağını belirtmişti.

Brezilyalı Dani Alves'in menajerinin, Şampiyonlar Ligi finalinden sonra İstanbul'a gelip Sarı Kırmızılı yöneticilerle masaya oturup, bu kez resmen pazarlık yapacağı iddia ediliyor.

32 yaşındaki yıldız futbolcu Barcelona forması altında 5 tane İspanya La Liga şampiyonluğu ve 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplamda tam 18 kupa kazandı.

Kaynak: Spor Merkezi