700. Yıl Ortaokulu adını finalle yazdırdı

Adana’da düzenlenen okullararası atletizm kros müsabakaları tamamlandı. Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu yıldızlar kategorisinde birinci olarak Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

700. Yıl Ortaokulu adını finalle yazdırdı

Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu Müdürü Süleyman Çetin, il birinciliğinden sonra bölge şampiyonluğunu da elde ettiklerini söyledi.

Çetin, “Sporcularımızı kutluyorum. Onlara yaptığımız yatırımın boşa gitmediğini görmek bizleri çok sevindiriyor. Sporu seven sporla iç içe olan tüm öğrencilerime bundan sonra da destek olacağız. Onların spor yapmaları için her türlü imkanları sunacağız. Bölge şampiyonu olan atletizm takımımızdan Türkiye finallerinde de önemli derece bekliyoruz” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Dilek Aktay ise bölge müsabakalarında çok iyi bir yarışma çıkardıklarını ifade etti.

Sporcularının yarışmayı kontrollü bir şekilde götürdüklerini ve amaçlarına ulaşmalarını sağladıklarını belirten Aktay, şöyle dedi:

“Adana’daki yarışmaların il birinciliği müsabakalarına oranla çok çekişmeli geçti. Buna rağmen öğrencilerimiz elerinden gelenin en iyisini yaparak birinci olmayı başardılar. Bu nedenle onları kutluyorum. Yeni hedefimiz Türkiye finallerinde Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmektir.”

Kaynak: Spor Merkezi