İsmail Kartal: Gaziantep taraftarın görmek istediği takım olacak!

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son alınan Bursaspor galibiyetiyle moral bulduklarını belirterek, takımı taraftarın görmek istediği Gaziantepspor haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

İsmail Kartal: Gaziantep taraftarın görmek istediği takım olacak!
Celal Doğan Tesisleri’nde Bursaspor karşılaşmasını değerlendiren Kartal, iyi bir takım olma yolunda hızla mesafe kaydettiklerini belirtti. Lige verilen Milli Takım arasını iyi değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Kartal, şunları söyledi:
"Verdiğimiz izinden sonra ilk antrenmanımıza çıkıyoruz bu hafta. Son galibiyetimizden aldığımız puanı camiamıza, taraftarımıza armağan ettik. Hayırlı olsun. Güzel bir galibiyet oldu, güzel bir oyunla. İyi bir moral bulduk. Bu moralle takımımızın kendine olan özgüveni yükselmektedir. Bugün milli takımda olan Sergey aramızda yok. Angan'a bir gün izin verdik. Onun haricinde İlhan'ın ufak bir sakatlığı var. Kontrol amaçlı bu antrenmana almadık. Fatau bugün ilk defa bizle antrenmana başladı. Orkan ile de biraz önce konuştum. Bir iki haftaya kadar bizle antrenmanlara başlayacağını söyledi. İyi çalışıyoruz, iyi yoldayız. Yeni bir takımız ama buna rağmen oyuncularla aramızda iyi bir iletişim kurduk. Gerçekten iyi bir takımımız var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın istekli ve coşkulu olmaları bizi daha da motive ediyor. Bununla beraber taraftarlarımızın da bize verdiği destekle her geçen gün daha çok gelişiyoruz. Gelişmeye açık bir takımız. Oynadığımız futbolu geliştirerek ve üzerine koyarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Gaziantepsporumuzu taraftarlarımızın görmek istediği bir takım haline getirmeye çalışıyoruz. Bunu yapacağımıza da inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz