Görüş Bildir

Abdullah Avcı ile gençlerin yolu açıldı

İlk defa A Milli Takıma davet edilen Soner Aydoğdu, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle gençlerin yolunun açıldığını söyledi.

Abdullah Avcı ile gençlerin yolu açıldı

İlk defa A Milli Takıma davet edilen Soner Aydoğdu, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle gençlerin yolunun açıldığını söyledi.

Gençlerbirliğ'nin başarılı orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, Milli Takıma çağrılmanın sevincini yaşıyor. Abdullah Avcı'nın Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından ilk sınavını Slovakya karşısında verecek A Milli Takım'da yer alacak olan 21 yaşında ki genç yetenek verilen şansı iyi değerlendirmek istiyor. Teknik Direktörü Abdullah Avcı dönemi ile genç oyuncuların önünün açıldığını dile getiren genç yetenek, ''Öncelikle başkanımıza ve hocamıza teşekkür ederim benim buralara gelmemde emekleri çoktur. Benim açımdan çok mutluluk ve onur verici bir davet. Bu genç yaşta Milli Takım çağrılmak mutluluk verici çok fazla söyleyecek bir şey yok. Gerçekten çok heyecanlıyım bunu nasıl dile getireceğimi bilmiyorum. Abdullah Avcı'nın gelmesiyle bizim gibi gençlere yol açıldı. Umarım her şey güzel olur. İdmanlarda çok iyi çalışıyorum. Sahaya çıkınca formanın hakkını en iyi şekildi verdiğime inanıyorum. Hocam bana şans verdikçe bu böyle olacak. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım.'' dedi.

Öte yandan Gençlerbirliği kulübü yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Sivasspor maçı öncesi yemekte bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı İlhan Cavcav, takımın şuan sergilediği performansın çok iyi olduğunu, ilerleyen haftalarda Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında az puan kaybı yaşadıkları takdirde ilk dörtte yer alacaklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi