AFDK yine acımadı

Erganispor, Dersimspor ve Cizre Basraspor’a tarafsız sahalarda seyircisiz maç oynama cezaları verildi. Bir çok kulübe de para cezası yağdırıldı.

AFDK yine acımadı
ERGANİ-KAYAPINAR MAÇI ERGANİ DIŞINDA

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK),24 Şubat’ta oynanan Yeni Diyarbakırspor-Erganispor maçında meydana gelen olaylardan dolayı Erganispor’a 1 maç saha kapatma cezası verdi. Ligin 21.haftasında oynanacak Erganispor-KayapınarBelediyespor karşılaşması TFF’nin belirleyeceği tarafsız bir sahada seyircisiz oynanacak. AFDK ayrıca Erganispor’a 500 TL ve bu maçta 5’ten fazla futbolcusu kart gören Y.Diyarbakırspor’a da sportmenliğe aykırı hareket etmekten 675 TL para cezası verdi.

DERSİM’E 4,GENÇ’E 2 MAÇ CEZA GELDİ

24 Şubat’ta oynanan ve 1-1 devam ederken 90.dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Dersimspor-Genç Muratspor maçındaki olayların iki kulübe bedeli ise ağır oldu. Dersimspor’a 4 ve Genç Muratspor’a 2 maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verilirken,GençMuratspor’dan Evren Efe Ödemiş,TolgaKalav,ErginGürdül,Nafiz Onur Tırpan ve Fatih Yalnız’a 2 maç ceza verildi.

CİZRE-ERGANİ MAÇI TARAFSIZ SAHADA

Tarafsız sahada maç oynama cezası verilen bir diğer takım ise Cizre Basraspor oldu. 17 Şubat’taki Cizre Basraspor-Kurtalanspor maçında çıkan olaylardan dolayı bu kulübe 3 maç saha kapatma cezası verilirken,24 Mart’taki Cizre Basraspor-Erganispor mücadelesi tarafsız bir sahada seyircisiz oynanacak.

AFDK ayrıca KayapınarBelediyespor’a 725 TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler