Görüş Bildir

Akar: ‘’Spor Diyarbakır’ın tanıtımı için önemli bir fırsattır’’

Diyarbekir Spor Kulübüne yeni seçilen, Bilal Kadayıfçıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Muhammed Akarı Ziyaret etti.

Akar: ‘’Spor Diyarbakır’ın tanıtımı için önemli bir fırsattır’’

Kadayıfçıoğlunu ve Yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Akar, Sporun  yaşamın kendisi olduğunu ve sporun ,Diyarbakır’ın tanıtımı için Sporun önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

DİYARBEKİRSPOR YÖNETİMİ

Diyarbekir Sporun, Diyarbakır da başarılı sporcu yetiştirme arzusunda kurulan bir kulüp olduğunu ifade eden Akar, AK Parti Sporu çok önemsiyor bunun için Gençlik ve Spor Bakanlığını kurdu. Bizler sporcularımızın her zaman yanındayız bütün spor dallarına her zaman destek olacağız  Diyarbakır’da birden çok futbol  takımın ulusal liglerde Diyarbakır'ı  temsil etmesi ve başarılar elde etmeleri şehrimiz için gayet olumlu sonuçlar doğuruyor.Desteğimiz her zaman sizinle olacaktır bundan sonra ki süreçte başarılarınızın devamını dilerim .dedi

Kadayıfçıoğlu, Bundan sonraki süreçte hedeflerinin daha çok çalışarak bir üst lige çıkmak olduğunu ve Diyarbakırı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek kendilerini kabul eden Akara teşekkür etti. Kadayıfçıoğlu, üzerinde Muhammed Akar yazan 21 numaralı  Diyarbekır spor formasını hediye  etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi