Aktepe: ‘’kupa’da yanımızda olun’’

Amedspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Nesih Aktepe Ziraat Türkiye Kupasında yarın Seyrantepe spor kompleksinde saat 13:00’da Keçiören gücü ile oynanacak olan gruplara kalma yolunda ki kritik maç için taraftarlardan maça gelip destek vermelerini istediklerini, bilet fiyatlarını Kupa maçına özel 5 TL’ye çektiklerini söyledi.

Aktepe: ‘’kupa’da yanımızda olun’’

Aktepe ligde mağlup ettikleri Keçiören gücü’nü Ziraat Türkiye Kupasında da mağlup edip gruplara kalmak istediklerini ve amaçlarına ulaşma yolunda yarın ki maçta taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

TRİBÜNLER İSİMLENDİRİLDİ, BİLETLER 5 TL

Aktepe yaptığı açıklamada şöyle dedi: ‘’Geçen hafta sonu grubumuzda lider olan Keçiören gücü’nü iyi bir oyun sonrası mağlup lider ile arada ki puan farkını 2’ye düşürdük. İyi oyunumuzun yanında muhteşem taraftarımızın desteğini de yanımızda fazlasıyla hissettik, sahada oyuncularımız, tribünde taraftarlarımızla bir bütün olarak gerçekten tek güç olduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yarın saat 13.00’da başlayacak maçta ligde mağlup ettiğimiz Keçiören gücü’nü Ziraat Türkiye Kupasında da mağlup edip gruplara kalmak istiyoruz. Telafisi olmayan, yendiğimizde Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalacağımız çok önemli bir maça çıkacağız, amacımıza ulaşma yolunda yarın ki maçta her zamankinden çok taraftar desteğine ihtiyacımız olacak, bu maçın hafta içi maçı olmasından kaynaklı seyirci sıkıntısı yaşamamak adına ve taraftarımıza kolaylık sağlamak için değiştirdiğimiz bilet fiyatlarımızı aşağı çektik ve bu maça özel bütün tribünleri 5 TL yaptık, ayrıca taraftarımızın daha konforlu maç izlemeleri açısından da bir takım tribün düzenlemelerine de başladık, tribünlerimizi bu maçla birlikte isim vererek kullanmaya başlıyoruz.  Maraton olan tribünü BEN û SEN, Kale Arkası olan tribünü HEVSEL ve Kapalı olan tribünü DİCLE olarak isimlendirmenin yanı sıra yapacağımız ek tribün çalışmaları da olacak ve taraftarlarımız daha rahat bir şekilde stadyuma gelip takımlarını destekleyebilecekler.’’ 

Kaynak: Diyarbakır Söz