Görüş Bildir

Altay tesislerine taşlı saldırı

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattındaki rakiplerinden Kahramanmaraşspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek bitime 6 hafta kala son sırada kalan Altay, adım adım 3'üncü Lig'e sürüklenirken bir grup taraftar,dün akşam Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ne taşlı saldırıda bulundu.

Altay tesislerine taşlı saldırı
Saat 21.00 sıralarında tesislere gelen yüzleri maskeli ve alkollü oldukları bildirilen 15 kişilik bir grup, kendilerine engel olmaya çalışan güvenlik görevlesine bira şişesi fırlattı. Saldırganlar, daha sonra ellerindeki taşlarla tesisin camlarını kırdı.
Olayı öğrenen yönetim, Gaziantep'ten 22.20 uçağıyla İzmir'e dönensiyah beyazlı kafileyi uyararak teknik heyet ve futbolcuların tesislere gitmesini engelledi. Saldırıda tesis girişindeki güvenlik kulübesi, antrenörler odası ve futbolcuların lojman olarak kullandığı binanın 7 camı kırılırken polis,saldırganların kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.
Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri, tesisteki 8 güvenlik kamerası ve çevredeki kameraları incelemeye aldı. Yönetimin de saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi