Görüş Bildir

Altay'da gençlerin zor haftası

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde play off hattındaki Birlik Nakliyat Düzyurtspor'la oynayacağı karşılaşmaya odaklanan Altay'da altyapıdan 6 futbolcu, son 1 hafta içinde hem kendi takımında hem de U19 Takımı'nda forma giymenin zorluğunu yaşadı.

Altay'da gençlerin zor haftası
Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında ilk 11'de görev yapan stoper Ulaş, orta saha oyuncusu Abdullah ve sağ bek Kadir ile oyuna sonradan giren orta saha oyuncusu Muhammet ve forvetler Batuhan ile Berkant, bu maçın ardından U19 Takımı ile Antalya'daki Türkiye Şampiyonası'nda ter döktü.
Siyah beyazlılar, U19 Türkiye Şampiyonası B Grubu'nda Kocaeli Birlikspor'a 3-0 yenilip, Dardanelspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra son maçında Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu. Abdullah, Batuhan ve Muhammet bu müsabakaların 3'ünde, Kadir ve Ulaş 2'sinde, Berkant ise 1'inde görev aldı. Hem altyapıda hem de üstyapıda top koşturan gençler, 1 haftalık süreçte Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçıyla birlikte zorlu bir periyodu geride bırakmış olacak. İzmir'e dönen 6 futbolcu bugünü dinlenerek geçirip, yarın ter antrenmanı yaptıktan sonra yeniden görev bekleyecek.


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi