Altay'da ilk başkan adayı Mehmet Erdoğan

Altay'da 22-29 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul için adaylığını açıklayan ilk isim eski başkan Mehmet Erdoğan oldu.

Altay'da ilk başkan adayı Mehmet Erdoğan
"Kimse çıkmazsa, ben aday olurum" diyen MehmetErdoğan, vergi anlaşmaları, futbolcu borçları, personel sayısı ve alacakları, su ve elektrik harcamaları ile yönetici temlikleri konusunda bilgi almak içinkulübe yazı gönderdi. MehmetErdoğan, "Altay,borç batağı içinde, diye görevden kaçacak değilim. Sağlık sorunlarıma rağmen, içimize sinen bir aday çıkmazsa ben varım. Biz buradayız. gerçek Altaylılık bunu gerektirir" diyekonuştu.
MehmetErdoğan'ın yanı sıra mevcut yönetimden Genel Sekreter Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu'nun da başkanlık için nabız yokladığı öğrenildi. Uzun süredir kulübe özellikle altyapıda hizmet veren Dülgerkaraoğlanoğlu'nun camiadan destek bulması halinde liste çalışmalarına başlayacağı kaydedildi.
Altay'da, son kongrede Savaşan'la girdiği yarışı kaybeden Murat Bora Dülger, geçtiğimiz hafta eski başkanlar Mahmut Özgener ve Ahmet Taşpınar'ın desteklemesi halinde göreve hazır olduğunu açıklamıştı. Mevcut yönetim ve Dülger'in ekibinden karma bir yönetim yapılabileceği de öne sürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz