Amatör Lig maçında saha bir anda karıştı

Sakarya’da Bölgesel Amatör Ligi takımları arasında kavga çıktı, dört futbolcu yaralandı otuz beş taraftar gözaltında.

Amatör Lig maçında saha bir anda karıştı

 Sakarya’da Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Serdivanspor'un kendi sahasında ağırladığı Sultangazispor maçı sonunda olaylar çıktı. 4 futbolcu ile bir yönetici yaralandı, 35 taraftar gözaltına alındı.

>DHA’nın haberine göre; Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Serdivanspor 25'nci hafta karşılaşmasında sahasında Sultangazispor'u ağırladı. Maçta konuk ekip 75'inci dakikada Kemal'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılırken, maçın bitiş düdüğüyle beraber saha bir anda karıştı.

>Sultangazispor'un saha ortasında sevinmesi sonrası Serdivanspor Kaptanı Özgür'ün tepki göstermesi üzerine saha aniden karıştı. Futbolcuların yumrukla kavgasına taraftarlar da tribünden attıkları taşlarla olayların büyümesine yol açtı. Olayların sonunda Serdivanspor'un 4 oyuncusu ve yöneticisi yumruk ve atılan taşlar nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralandı.

>Emniyet güçleri, olayları yatıştırmasının ardından 35 taraftar Sultangazispor taraftarını gözaltına alarak Serdivan ve Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Taraftarlar ifadelerinin sonrasında serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz