Amed dışarda Diyar içeride!

Diyarbakır'ın profesyonel ligdeki iki temsilcisi olan Amedspor pazar günü deplasmanda, İnegölspor'la, Diyarbekirsyor ise kendi evinde Karacabeyspor'la karşı karşıya gelecek.

Amed dışarda Diyar içeride!

Mahlali seçimler nedeniyle ertelenen lig maçlarında gözler yarın ve Pazar gününe çevrilirken, Diyarbakır'ın profesyonel liglerdeki iki temsilcisi olan 2. Lig'de Amedspor deplasmanda, 3. lig'de Diyarbekirspor ise kendi evinde, 90 dakikanın mücadelesini verecek.

AMEDSPOR İNEGÖL'DE

Amedspor için lig maçları prestji maçlarına dönerken, İnegölspor'la deplasmanda yapacağı karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Sabit Selvi yönetecek. Selvi'in düdük başlayacak olan 90 dakikada yardımcı hakemlik görevini Çanakkale’den Tuncay Ercan ve Ankara’dan Aydın Karsavuran, yapacak. 4.hakemlik görevini de Balıkesir’den Ahmet Balkan yerine getirecek.

DİYARBEKİRSPOR MAÇI

3. lig'deki Diyarbakır'ın temsilcisi Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda Kocabeyspor'la karşılaşacak. Saat 15.00’te başlayacak Diyarbekirspor-Karacabey Belediyespor karşılaşmasını Samsun’dan hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Samsun’dan Sezgin Şahbaz ve Tokat’tan Sedat Uçar’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi ise Ordu’dan Volkan Şeker olarak açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz