Görüş Bildir

Amed Fener'e konuk

Ziraat Kupası grup maçlarında son sırada bulunan ve hiç bir idiası kalmayarak veda eden Amed Sportif Faaliyetler, son maçını Fenerbahçe ile deplasmanda yapacak.

Amed Fener'e konuk

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son haftasında bugün Amed Sportif Faaliyetler, Fenerbahçespor'a konuk olacak. Amedspor'un kupada iddiası bulunmazken, Sarı Lacivertli ekip, Gençlerbirliği'nin arkasından ikinci sırada bulunuyor.

KUPA'YA HAVLU ATTI

Amed Sportif Faaliyetler, Ziraat Kupası'nda istenilen başarıyı elde edemedi. C grubunda yer alan Yeşil-Kırmızılı ekibin hiç bir galibiyeti bulunmazken, 2 beraberlik ve 3 yenilgisi var. Lig'de iki puanla son sırada bulunuyor. Diyarbakır temsilcisi Amedspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Menemenspor'la 2-2 berabere kalması üzerine Kupa maratonuna havlu attı.

FENERLE SON MAÇ

Bugün oynanacak maçta rakibi olan Fenerbahçe ise, 13 Puanlı C grubunun lideri olan Gençlerbirliği'nin 5 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, kupada oynadıkları 5 maçta, iki galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı. Son maçlar öncesinde Gençlerbirliği lider, Fenerbahçe ise ikinci olarak gruptan çıkmayı garantiledi.

GENÇLERE YER VERİLECEK

Amed Sportif Faaliyetler, kupadaki iddiasının sona ermesinden sonra, lige sarıldı. Buarada, bugün oynanacak kupanın son maçında Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Amed Sportif Faaliyetler'in karşısına ligde az süre alan futbolcular ile gençlere şans tanıyaağı öğrenildi. Saat 18.00'de başlayacak karşılaşma, Ülker Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi