Amed İstanbul'da

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Amed Sportif Faaliyetler, zorlu İstanbulspor deplasmanı için, dün İstanbul'a gitti. Havayoluyla giden ekip, bugün şampiyonluk yarışında önemli bir viraj olarak görülen, İstanbulspor'la karşı karşıya gelecek.

Amed İstanbul'da

Sezonun ikinci yarısında 3 maçta 7 puan toplayarak, bir puanla Erzrumspor'u geride bırakıp, liderlik koltuğuna oturan Amed Sportif Faaliyetler, lig yarışında zorlu rakip olarak görülen İstanbulspor'la bugün, saat 13.30'da karşı karşıya gelecek.

HAKEM VE GÖZLEMCİLER

Bahçelievler İl Özel İdaresi'nin sahasında oynanacak olan maçı Erkan Engin, Deniz Turgut, Sezgin Çınar ve Atilla Karaoğlan dörtlü hakemi yönetecek. Maçın gözlemcileri de, Mesut Çarık, Serkan Kural ve Hakan Halıcı olacak.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Mutlak bir galibiyeti hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nden açıklama geldi. “Ligin zirvesini yakından ilgilendiren İstanbulspor maçında hedefimiz galibiyet olacaktır. Şuana kadar önemli sonuçlar alarak hem camiamızı hem de kentimizi sevindiren ekibimizin İstanbulspor karşılaşmasında da beklenen sonuçları alacağına güvenimiz tamdır” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz