Görüş Bildir

Amed istediğini aldı!

Zirve savaşı veren Amedspor, kendi evinde ağırladığı Bucaspor'u yenerek üç puanı aldı. Karşılaşmada Bucaspor'un golu, Kamil'in kendi kalesine atmasıyla gelirken, Amedspor'un golleri Deniz ve Şahin'den geldi.

Amed istediğini aldı!

STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Celal Bayraklı (xx), Yavuz Bahadır (xx), Hamdi Tontu (xx)

AMED SPORTİF: Kurtuluş (xx)- Kamil (xx), Yusuf (xx), Emre Tekin (xx) (Dk.71 Şevket xx), Şahin (xx), Abdullah (xx), Oğuz (xx) (Dk.61 Koray xx), Mehmet Sıddık (xx) (Dk.85 Mahsum), Deniz (xx), Okan (xx), Mansur (xx)

BUCASPOR: Hüseyin (x)- Emre Toraman (x), Mehmet (x), Alpay (x), İlyas (x), Emre Özkan (xx), Murat (x), Veli (x), Abdullah (x) (Dk.8 Hasan x), Şenol (x), Ahmet (x)

GOLLER: Dk.16 Deniz, Dk.80 Şahin (Amed Sportif), Dk.57 (kendi kalesine) Kamil  (Bucaspor)

KIRMIZI KART: Dk.59 Deniz (Amed Sportif), Dk.59 Veli (Bucaspor)

SARI KARTLAR: Abdullah, Emre Toraman, Emre Özkan, İlyas (Bucaspor)

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, sahasında konuk ettiği Bucaspor'u 2-1 mağlup etti.

MAÇ'TAN DAKİKALAR

7'nci dakikada Abdullah'ın sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topla buluşan Mansur'un sert vuruşu kale direğinin yanından çıktı.

16'ıncı dakikada Amed Sportif atağında Deniz Naki kendisinin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışın başına geçti. Deniz, nefis bir vuruşla topu kaleci Hüseyin'in sağından filelere gönderdi: 1-0.

İKİNCİ YARIDA GOLLER

57'nci dakikada, Bucasporlu Mehmet'in ceza alanına yaptığı ortayı uzaklaştırmak isteyen Kamil, ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1.

59'uncu dakikada, golden sonra Bucasporlu Veli taraftara el kol hareketi yapınca Deniz Naki de tepki gösterdi ve iki futbolcu bir birinin üstüne yürüdü. Bunun üzerine Hakem Celal Bayraklı her iki futbolcuyu da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

80'inci dakikada Amed Sportif atağında sol kanattan atak yapan Yusuf, çizgiye kadar indirdiği topu geriye çıkarttı. Şahin sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.

KAYYUM VE FUTBOLCULAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Tazettin Aslan ve eski milli futbolculardan Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran'da karşılaşmayı izledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi