Amed kongreye gidiyor

2. Lig'de Diyarbakır'ı temsil eden Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler, sezona ve 8 Ocak'ta Gençlerbirliği ile yapacağı kupa maçı için hazırlıklarını sürdürürken, yarın da kongreye gidiyor.

Amed kongreye gidiyor

TRANSFER ARAYIŞLARI

İkinci yarı sezonu için kamp çalışmalarını Antalya'da yapacak olan Amed Sportif Faaliyetler, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Teknik Heyetin bilgileri ışığında, eksikliklerin giderilmesi yönde Yeşil-Kırmızılı Yönetim, bir dizi isim belirlerken, önceki günden itibaren ikili görüşmelere başladı.

GENÇBERLİĞİ MAÇI İÇİN

Öte yandan, 8 Ocak'ta Amedspor, ertelenen Gençlerbirliği ile Ziraat Kupası maçı hazırlıklarını sürdürürken, ekip Antalya'dan, Ankara'ya geçecek.

YARIN KONGRE VAR

Öte yandan, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve Yeşil-Kırmızılı camiada büyük üzüntü yaratan kaptan Şeyhmus Özer'in ölümü nedeniyle çoğunluğun sağlanmadığı, Olağanüstü Kongresini yarın yapacak.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda yapılacak olan kongrede, mevcut yönetimin göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanacak. Şuana kadar alternatif bir yönetimin oluşmadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz