Amed kongreye gidiyor

Amedspor’da yaşanan kötü gidişata karşı, yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Başkan Nurullah Edemen, aday olmayacağını açıklayarak Amedspor’a bu zorlu süreçte sahip çıkılmasını istedi.

Amed kongreye gidiyor

2017-2018 sezonunda işlerin yolunda gitmediği Amedspor’da yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı. Şampiyonluk ve Play-Off hedefinden kopan, küme düşme tehlikesiyle yüz yüze gelen, bir çok futbolcunun alacaklarını tahsil etmek ve serbest kalmak amacıyla TFF’ye şikayet ettiği kulüpte yaşanan ekonomik sorunlar da tavan yapmış durumda. Bir süreden beridir personel maaşları dahil ödemelerin yapılmasında sorun yaşandığı ifade edilirken, kongre 23 Aralık’ta yapılacak.

Aday Değilim.Kulübe Sahip Çıkılsın”

Kulübün açıklamasında,”Amed Sportif Faaliyetler külübü Yönetim kurulu 08.12.2017 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda 23.12.2017 tarihinde Diyarbakır esnaf sanatkârlar odası toplantı salonunda saat 13:00’da 3. olağanüstü genel kurulu kongresi kararını oy çokluğu ile almıştır.Yeteri çoğunluk sağlanmadığı taktirde 31.12. 2017 tarihinde aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Başkan Nurullah Edemen,kongrede aday olmayacağını belirterek bu kritik süreçte herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

‘Layık Olmayan Çekip Gidecek’

Edemen,takımdan ayrılan oyuncularla ilgili de sert konuştu. Sosyal medya hesabında açıklama yapan Edemen,”Bu arma özeldir ve değerdir. Daha öncede demiştik bu Armaya ihanet eden kim olursa olur bedelini ödeyecek diye. Sen bu Arman’ın altında çalışan ve emek verensen her haliyle sahip çıkacaksın. Yoksa defol olup gideceksin. Size boyun eğmektense onurlu bir şekilde sürünmeyi tercih ederim. Amedsporum sen çok yaşa” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz