Amed Sportif Barış Ataş ile anlaştı

Maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren yeşil kırmızılı beyazlı ekip, Diyarbakırspor, Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu, Adanaspor, Fethiyespor ve Erokspor’da forma giyen eski futbolcusu Barış Ataş ile her konuda anlaşmaya vardı.

Amed Sportif Barış Ataş ile anlaştı

Hafta başında Amed Sportif Faaliyetlerle anlaşan deneyimli futbolcu, takımın ikinci etap kamp çalışmalarına katılarak, idmanlara başladı. Amed Sportif Faaliyetler’de daha önce üç sezon forma giyen Barış Ataş’ın boş sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Yeşil kırmızılı beyazlı kulüple maddi konuları konuşmayan deneyimli futbolcunun, “Oynarsam bana para verin. Ben sizden para istemiyorum” dediği öğrenildi. Barış’ın bu yaklaşımının yönetim kurulunu ve teknik heyeti mutlu ettiği bildirildi.

MADDİ SORUNLAR

Öte yandan maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren hatta ikinci etap kamp çalışmalarına katılamayacağı iddia edilen Amed Sportif Faaliyetlerin, yeni sezon hazırlık kampı devam ediyor. Önceki gün Kocaeli Kartepe’ye giden Amed Sportif Faaliyetler, sorunsuz bir şekilde ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek olan Diyarbakır temsilcisi, 17 Ağustos’ta ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayıp Diyarbakır’a dönecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz