Görüş Bildir

Amed Sportif Faaliyetler’de son maç hazırlıkları

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Bayrampaşaspor ile deplasmanda yapacağı sezonun son maçı hazırlıklarına başladı.

Amed Sportif Faaliyetler’de son maç hazırlıkları

Talaytepe Şehmus Özer Tesislerinde gerçekleşen idmana teknik direktör Mehmet Budakın ve kadroda yer alan futbolcular katıldı. Yaklaşık 2 saat süren idman neşeli bir şekilde sona erdi. Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, deplasmanda yapacakları Bayrampaşaspor maçına büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi. Karakaş, küme düşme potasında yer alan takımları çok yakından ilgilendiren maça kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Karakaş, ligin son maçından puan veya puanlar almak için mücadele edeceklerini kaydetti. Karakaş, şöyle dedi:

“Bu hafta yapacağımız karşılaşma bir hayli önemli. Küme düşme hattında yer alan rakibimiz bizi yenmek için var gücüyle mücadele edecek. Bu nedenle İstanbul’da yapacağımız karşılaşma oldukça zor geçecek. Ama biz her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da puan veya puanlar almak için çıkacağız. Kendimize yakışanı yapmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz Bayrampaşaspor maçından iyi bir sonuç elde edip, sezona puan veya puanlarla veda etmektir.”

Kastamonuspor 1966 maçına da değinen Karakaş, “Bu müsabakada açık bir futbol oynadık. Kazanmak için mücadele ettik. Ama saldırırken üst üste goller yedik. Bizim için talihsiz bir sonuç oldu” diye konuştu.  Uzun bir süre önce genç futbolcularla lige devam etme kararı aldıklarına değinen Karakaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ligde hiçbir iddiamız kalmadığı için kalan maçlarımıza genç oyuncularımızla çıkma kararı almıştık. Bu nedenle her maçımıza genç oyuncularımızla çıktık. Bu kararı almamızla genç oyuncularımızı kazanmayı başardık. Birçok futbolcumuz, Amedspor’un geleceği olacak. Şuan kadroda yer alan futbolcular ortaya koydukları futbolla ne kadar iyi olduklarını gösterdiler. Onlarla uzun yıllar çalışmak istiyoruz. İnşallah güzel ve mutlu sezonları birlikte geçiririz.”

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi