Görüş Bildir

Amed Sportif'in beraberliği taraftarları üzdü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetlerin kendi sahasında Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kalması taraftarları üzdü.

Amed Sportif'in beraberliği taraftarları üzdü

Amed Sportif Faaliyetlerin taraftar derneği Sivas Belediyespor karşında elde edilen sonucun ve oynanan futbolun takımlarına yakışmadığını vurguladı. Dernek, Sivas Belediyespor maçında futbolcuların sahada hiçbir varlık göstermediklerini kaydetti.

BERABERLİĞE ÜZÜLDÜ

Açıklamada; “Futbolcularımız, giydiği formanın anlamını kavramamış, milyonlarca taraftarımızın varlığından habersiz ve mücadeleden yoksun bir oyun sergiledi. 90 dakika boyunca sahada bir hiçtik. Rakip takımın 45 dakika boyunca 10 kişi ile sahada olmasına rağmen etkili oyun oynayamayan futbolcularımız aklı bambaşka yerlerdeydi. Henüz 2. haftada oynanan bu yorgun, bıkkın oyundan futbolcularımızın henüz bayram tatilinden çıkmadığı anlaşılmaktadır” denildi.

TAKIM RUHU GEREKLİ

Her maçtan galibiyet beklenilmediği vurgulanan açıklamada, “Taraftarlar her maç galibiyet değil, her maç mücadele, takım ruhu ister. Futbolcular sahada mücadele edecek, tribünde de gerisini bizler halledeceğiz. Nasıl ki taraftarlarımız elinden geleni fazlasıyla yapıyor, gecesi gündüzüyle bu takımın daha iyi olması İçin uğraşıyorsa, futbolcularımızda aynı şekilde çaba göstermesi gerekmektedir. Henüz ligin başındayız. Futbolcularımız hangi takımda olduğunun farkına varsın, ona göre çalışsın, ona mücadele etsin” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi