Amedspor, Haziran ayı içinde mali kongre yapacak

Seçim maddesi eklenmediği takdirde yeni bir yönetimin gelmesi veya yönetime yeni isimlerin alınma şansı yok. Yönetime talipli olanların olduğu konuşuluyor.

Amedspor, Haziran ayı içinde mali kongre yapacak

Amedspor’da yönetim Haziran ayı içinde Mali Kongre yapma kararı aldı. En çok merak edilen konuların başında kulübün futbolculara, personele, piyasaya ve futbolculara olan borcu. Mali tablonun Mali Genel Kurul’da tüm rakamlarıyla açıklanması bekleniyor. Daha önce basında yer alan haberlerde kulübün borcunun 5 milyon TL olduğu yazılmış ve yönetim de bu iddialara Mali Genel Kurul’da açıklık getireceğini açıklamıştı. Haziran ayı içinde yapılacak Mali Genel Kurul’la ilgili kesin tarih ve yerin önümüzdeki birkaç gün içinde ilan edilmesi bekleniyor. Yönetimin kongrede, mali sorunlara nasıl çözüm üreteceğine dair plan ve çalışmaları anlatması da bekleniyor.

‘YÖNETİME TALİPLİ VAR’  İDDİASI

Merak edilen önemli konuların başında yeni bir yönetimin gelip gelmeyeceği ya da mevcut yönetime takviye yapıp yapılmayacağı. Mevcut yönetim, seçimli genel kurul yapmadığı takdirde yeni bir yönetimin oluşma şansı ve ihtimali yok. Aynı şekilde mevcut yönetime yeni isimlerin girmesi için de seçimli kongre şart.Kulislerde yönetime talipli olanlar olduğu, ekonomik olarak kulübün tüm sorunlarını çözebilecek güce sahip isimler olduğu ve bu yüzden mevcut yönetimin vereceği kararın beklenildiği ifade ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz