Amedspor kaderini tayin edecek

Spor toto 2.lig beyaz grubu takımlarından Amed Sportif faaliyetler takımı, Pazar günü Ankara’da oynayacağı Hacettepespor maçından alacağı bir galibiyet ligdeki kaderini tayın edecek.

Amedspor kaderini tayin edecek

2.Lig Beyaz grubun en kritik haftası olarak nitelendirilen 23 Nisan Pazar günü oynanacak 2 maç, ligin zirvesi mücadelesine yön verecek. Alınacak sonuç 2 takımdan birisinin büyük ölçüde kaderini tayin edecek. Bu kiritik iki maç öncesi çeşitli formuller üretiliyor. İstanbulspor, mağlup olursa, Amed Sf kazanırsa Amed Sf ligin son haftasına 1 puan farkla lider girecek.

İstanbulspor berabere kalırsa, Amed Sf kazanırsa puanlar eşit olacak? Ama İstanbulspor averajla lider kalacak. Her iki takımda maçlarını galibiyetle kapatırlarsa Amedspor, İstanbulspor’u 2 puan farklı avantajla ligin son haftasına odaklanacak. Her ki takımın beraberliği İstanbuspor’a 2 puanlık avantaj getirecek.

Şayet, Amed Sf berabere kalırsa İstanbulspor mağlup olursa puan farkı 1’e inecek. Her iki takımda mağlup olurlarsa, İstanbulspor son haftaya yine 2 puan farla lider olarak girecek.

Yakın markaçla gececek olan haftanın son iki maçı, Amedspor için de, İstanbulspor için de, hayatı öneme sahip. Diyarbakır’lı futbol severler nefslerini tutup Pazar günü Kocaeli ve Ankara’dan gelecek olan maç skorlarına odaklanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz