Görüş Bildir

Amedspor kan kaybediyor

Kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Hacettepespor’la 0-0 berabere kalan Amedspor, yeni teknik heyetiyle de galibiyet özlemine son veremedi. Üç hafta sonunda 1 puan toplayabilen takımın kötü performansı taraftarların tepkisine yol açıyor. Taraftarlar maçın ardında takıma tepki göstererek sinirli bir şekilde tribünlerden ayrıldı.

Amedspor kan kaybediyor

Yeni sezona en az Play-Off hedefiyle hazırlanan Amedspor’da işler yolunda gitmiyor. Geride kalan üç haftada iki yenilgi ve bir beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabilen Amedspor, henüz galibiyetle tanışamadı.

Son olarak kendisi gibi sezona kötü başlayan ve bu haftaya da puansız giren Hacettepespor’la kendi sahasında karşı karşıya gelen Amedspor, yeni teknik heyeti ile çıktığı müsabakadan golsüz eşitlikle ayrılarak 3 puan özlemine son veremedi.

İşler Yolunda Gitmiyor

Yüksek bir tansiyonda geçen maçta net pozisyonları cömertçe harcayan Amedspor,Furkan Yaman’ın kırmızı kart görmesiyle 90 dakikayı 10 kişi tamamladı. Bu maçta sakatlanan Yiğitcan’ın durumu da ayrıca üzüntü yarattı.

Kazanamama sendromundan kurtulamayan Amedspor’da kötü gidişat taraftarları da kahrediyor. Stadı üzüntülü şekilde terk eden taraftarlar, takıma tepki gösterdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi